dijous, 27 de maig del 2010

Videos

A continuació us ensenyare tot un seguit d'enllaços prou interessants que , tot i que estàn a fàcil abast , normalment no els busquem. M'agadaria destacar en especial els ''tutorials'' que hi ha al youtube ja que ensenyen pas per pas com fer alguns passos. A més pots aprendre desde casa en un moment. Aixi que us animo a que obriu aquestes pagines i els vostres editors d'imatge !


Aquí teniu un video que pot ser molt útil per als que no acaben de entendre bé el concepte de la profunditat de color. Es veu tot el codi binari de la foto en uns i ceros .


En aquest enllaç podeu trobar un video on podeu veure clarament com crear pop art simple pero real( molt tipic dels anys 80 ) a través del programa photosh.



Tot i que la seva calitat no és molt bona, en aquest enllaç podeu trobar com crear el efecte dels dibuixos manga apartir d'una fotografia.

I ara una web per a fer lletres , en aquest cas són lletres amb forma de foc, però també en podeu trobar amb forma de gel, de llums de neó, i fins i tot altres efectes més originals com ara lletres amb sang.





Tota la informació d'aquesta entrada ha estat extreta de les webs esmentades anteriorment.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada